Wat is het verschil tussen een chef -kok en een kok?

Blog

Of je nu een culinaire buff bent of niet, je hebt waarschijnlijk tenminste gehoord van een chef -kok en een kok wat is de beste slowjuicer. Hoewel de meeste mensen deze twee titels verwarren, zijn er enkele verschillen tussen de twee.

Een chef heeft een veel hoger niveau van verantwoordelijkheid in een keuken. Ze houden toezicht op personeel, trainen ze en helpen hen om de recepten perfect uit te voeren. Ze moeten er ook voor zorgen dat alles aan de hoogste normen voldoet.

Een goede chef heeft een arsenaal aan kookgereedschap en apparatuur. Ze zullen tijd besteden aan onderzoek en experimenteren om nieuwe manieren te vinden om hun gerechten te maken. Ze weten ook instinctief welke combinaties van ingrediënten zullen werken. Ze weten hoe ze op smaak brengen en hoe ze hun voedsel koel kunnen houden.

Een goede chef kan alles helemaal opnieuw maken. Ze zullen veel tijd besteden aan het hakken en hakken. Ze kunnen ook nodig zijn om andere dingen te doen, zoals het schoonmaken van de keuken.

Het beste deel van chef -kok is dat ze hun eigen recepten kunnen maken. Ze kunnen deze doorgeven aan andere koks of keukenpersoneel. Ze kunnen de leiding hebben over een heel menu, of ze kunnen zich specialiseren in specifieke voedingsmiddelen. Sommige koks hebben hun eigen restaurants. Anderen werken in eetgelegenheden en andere eetgelegenheden.

Onder de vele titels die worden gegeven aan mensen die in professionele keukens werken, zijn er veel die meer algemene betekenissen hebben, afhankelijk van de specifieke keuken. De American Culinary Federation (ACF) biedt een aantal titels, gebaseerd op onderwijs en ervaring.

Categorieën :

Blog

Deel dit :

recente berichten

Heeft u een vraag?