Reviews van online winkels zijn vaak doorslaggevend

Webshops

Iets kopen? Grappig hoe de dingen de laatste decennia zo veranderd zijn. Vroeger, als je op zoek was naar een horloge, ging je naar de plaatselijke juwelier (die je bij voornaam kende), probeerde ze allemaal en koos de perfecte.

Toen kwamen er mega winkels, winkelcentra en Walmart. De speciaalzaken verdwenen met duizenden tegelijk. Net als de kwaliteit en de persoonlijke benadering. Tegenwoordig kopen we zoveel online. We bespreken in dit artikel alles rondom waarom bedrijfsreviews belangrijk zijn.

Neem een kijkje op grote beoordelingswebsites

Het is verrassend, maar mama en oma weten hoe ze artikelen moeten toevoegen aan hun Amazon-winkelwagentje en hoe ze hun creditcardgegevens moeten invoeren. Zelfs als we het product of de dienst niet echt online kopen, doen we daar toch het meeste onderzoek.

Er zijn talloze beoordelingswebsites en beoordelingen van producten en diensten te vinden in elke hoek van het internet. Als u bent zoals de meeste mensen, gaat het proces als volgt:

  1. Doorzoek eerst de beoordelingswebsites en bekijk afhankelijk van het product misschien speciale sites met meningen van gebruikers, kijk ook eens naar de sneaker reiniger review.
  2. Kies een paar opties.
  3. Doe een prijsonderzoek, zoek kortingsbonnen en koop het! Het is gemakkelijk om uren voorbij te laten vliegen en dan met 2 of 3 keuzes achter te blijven en je af te vragen “wat is het beste?”.

Het mooie van deze tijd in de geschiedenis van goederen en diensten is dat er meer mogelijkheden zijn voor bedrijven om echt te schitteren. Kijk naar alle goedkope rotzooi die er vandaag de dag bestaat.

De wegwerpcultuur is voortaan leidend

We leven in een wegwerpcultuur die gelooft dat nieuw en glanzender beter is en dat het in orde is om elk jaar een nieuwe paraplu te kopen omdat de paraplu van 5 dollar die je net hebt gekocht bij de eerste de beste wind kapot ging.

Er zijn een paar bedrijven die hier bovenuit stijgen en kwaliteitsproducten maken, die vervolgens worden ondersteund door een ongelooflijke klantenservice en een retourbeleid waar de “made in China”-houding geen gelijke tred mee kan houden.

Ze verkopen schoenen online, bieden uitzonderlijke producten, hebben een geweldige klantenservice en als je de Maddens die UPS net voor je deur heeft gezet niet leuk vindt, is de verzending in beide richtingen gratis.

Andere bedrijven zoals sportartikelenwinkel REI zijn voorbeelden van hoe geweldig een winkel kan zijn in een zee van teleurstelling. Word lid van hun coöperatie en ze betalen u jaarlijks dividend. Ze geven ook levenslange garantie op de producten die ze verkopen. Hoorde je dat? Levenslang.

Kwaliteit wint het vaak van kwantiteit op de lange termijn

Het goede nieuws is dat dergelijke kwaliteitszaken wel degelijk bestaan, en om ze te vinden moet je gewoon wat beter zoeken. Winston Churchill zei: “Verantwoordelijkheid is de prijs van grootsheid.” Wij dagen bedrijven uit om niet langer alleen naar winst te kijken, hun huidige beleid te herzien en te overwegen verantwoordelijk te zijn.

Categorieën :

Webshops

Deel dit :

recente berichten

Heeft u een vraag?