Kies je uitrusting

Blog

Zet uw voet op het rempedaal en verander de versnellingen in “Drive”, wat op het instrumentenpaneel wordt aangegeven met een “D”. Als u ervoor kiest, wordt het identieke item gemarkeerd.

Als er zich een versnellingspook op de stuurkolom bevindt, trekt u deze naar u toe voordat u hem op en neer beweegt om een versnelling te kiezen gratis oefenen voor het scooter theorie. Er is meestal een zijknop om de schakelhendel te ontgrendelen in voertuigen met op de vloer gemonteerde schakelhendels. Vervolgens kunt u het positioneren door het langs zijn baan te verplaatsen.

Zet de parkeerrem opzij.

Deze is verkrijgbaar als hendel tussen de twee voorstoelen of als pedaal helemaal links in het voetengedeelte. Voordat u de onderste parkeerrem op het model aan de bovenzijde uitschakelt, kan er een ontgrendelingshendel of knop zijn die moet worden ingedrukt.

Zet een auto in beweging

Laat uw voet langzaam van het rempedaal los en de auto begint te rijden. Laat vervolgens de rem los en trap het gaspedaal zachtjes in met uw voet. De auto zal daardoor sneller rijden.

Categorieën :

Blog

Deel dit :

recente berichten

Heeft u een vraag?